tandimplantat järfälla

Tandimplantat är det bästa sättet att ersätta förlorade tänder och det förändrar livet för den som går utan eller saknar tänder. På Aspnäskliniken har vi några av Sveriges främsta experter på tandimplantat. En erfaren specialist är nämligen den främsta garantin för ett bra slutresultat.

Vi erbjuder också implantatbehandlingar med datorstyrd titthålskirurgi, en modern metod som minskar besvär med svullnad och ömhet efter operationen och som ger en kortare läkningstid.

Eftersom tandimplantat, till skillnad från löstagbara proteser, fästs i käkbenet blir det lättare att tugga och du slipper oroa dig för att de ska lossna. Dessutom stimuleras käkbenet vilket gör det starkare och friskare. Tandimplantaten kräver inte heller att du slipar och borrar i friska tänder runt implantatet. Nästan alla människor kan behandlas med implantat och det är näst intill omöjligt att se skillnad på en implantatstödd keramisk krona och en riktig tand.

Är det så att man saknar enstaka eller några tänder är det ofta betydligt skonsammare att välja en implantatlösning än exempelvis en brygga eller protes.

Vill du veta mer? Ring oss på 0709289908
Känner du till att Försäkringskassan ersätter en stor del av de mest omfattande behandlingarna?